Magunkról


A Kispál és Tsa KFT. 1992-ben családi vállalkozásként tüzelő- és építőanyag forgalmazásra alakult. A cégalapító, Kispál István a KFT megalakulása előtt már évekkel vállalkozóként fuvarozott, majd az ÁFÉSZ-tól bérelt bölcskei TÜZÉP telepet üzemeltette. Az évek során a korrekt kiszolgálás eredményeként jelentkező - megnövekedett - vásárlói igények kielégítése miatt a vállalkozás új telephelyekkel bővült (Solt, Dunaföldvár, Apostag).

Kezdettől fogva jellemző ránk a minőségi és megbízható termékek forgalmazása. A forgalmazott árukat készletről árusítjuk, a raktáron nem lévő építő- és tüzelőanyagokat igény esetén rövid határidővel beszerezzük. Az országos lefedettségű beszerzési társaság, a Duna Hungária ZRT alapító tagja vagyunk, amely a vásárlók még kedvezőbb áron való kiszolgálását teszi lehetővé.

Partnereink: magánszemélyek, intézmények, kivitelezők, viszonteladók

A helyszínre szállítást és rakodást is saját gépjárműveinkkel oldjuk meg.

Az építőanyag kereskedelemben eltöltött több mint 25 év alatt megszerzett alapos szaktudással és széleskörű termékismerettel várjuk régi és leendő vásárlóinkat, akik építkezni és felújítani szeretnének.